Η Εταιρεία

AEONIC SECURITIES CIF Plc

Η Εταιρεία

Διοικητικό Συμβούλιο

Ευάγγελος Δρυμπέτας Μη-Εκτελεστικό Ανεξάρτητο Μέλος

Ο κ. Ευάγγελος Δρυμπέτας είναι Μη-Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της AEONIC SECURITIES C.I.F. PLC από το 2016. Είναι Καθηγητής Οικονομικών, μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης και έχει διατελέσει Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Ελλάδα. Έχει σπουδάσει νομικά και κατέχει σχετικό πτυχίο από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Οικονομική Ανάπτυξη από το Πανεπιστήμιο Paris II και διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Sorbonne Paris I με κύριο αντικείμενο την Τεχνολογική Εξέλιξη και τις Δομικές Μετασχηματίσεις των Βιομηχανικών Οικονομιών. Έχει ευρύ ερευνητικό και συγγραφικό έργο που περιλαμβάνει πέντε βιβλία και σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά σε θέματα χρηματοοικονομικής, λειτουργίας των αγορών κεφαλαίου και χρήματος και εταιρικής διακυβέρνησης. Διετέλεσε εμπειρογνώμονας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και συμμετείχε σε σημαντικό αριθμό Διοικητικών Συμβουλίων του ευρύτερου δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα ιδιαίτερα στον κλάδο της παροχής επενδυτικών και ασφαλιστικών υπηρεσιών. Είναι μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ), ο οποίος είναι η αρμόδια αρχή για τη διασφάλιση της ποιότητας της ανώτατης εκπαίδευσης στην Κύπρο.

Σεραφείμ Χαραλαμπίδης Εκτελεστικό μέλος

Ο κ. Σεραφείμ Χαραλαμπίδης είναι Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της AEONIC SECURITIES C.I.F. PLC από το 2015. Έχει εργαστεί στην παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής και επενδυτικών υπηρεσιών σε εταιρείες όπως η SOLIDUS SECURITIES ISF στην Αθήνα και η APPLETON CAPITAL MANAGEMENT S.A. στο Δουβλίνο. Έχει πτυχίο στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες από το Πανεπιστήμιο Guildhall, Λονδίνο και πιστοποιήθηκε προηγουμένως από την Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Αγορών της Ιρλανδίας, το Εθνικό Συνδικάτο Μελλοντικών Συναλλαγών (NFA) των ΗΠΑ και την Επιτροπή Κυπριακή Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (CYSEC - Βασική & Προηγμένη Πιστοποίηση). Έχει συμμετάσχει σε πολλές συγχωνεύσεις και χρηματοδοτικές συναλλαγές, προσφέροντας έρευνα και εντοπισμό στόχων, σχεδιασμό δομής συμφωνίας, ολοκλήρωση συναλλαγής και συντονισμό τεκμηρίωσης. Έχει επίσης ολοκληρώσει με επιτυχία την καταχώρηση τόσο των μετοχών όσο και των ομολόγων από αρκετούς εκδότες στις χρηματιστηριακές αγορές Αθηνών και Λευκωσίας.

Χρυσάφη Γκλόρια Μη-Εκτελεστικό Μέλος

Η κα. Χρυσάφη Γκλόρια είναι Μη-Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της AEONIC SECURITIES C.I.F. PLC από το 2015. Είναι Δικηγόρος, διευθύνει το δική της Δικηγορική Εταιρεία στην Κύπρο από το 2014 και είναι Μέλος του Συνδέσμου Δικηγόρων της Κύπρου από το 2011. Έχει σπουδάσει Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Λανκασάιρ (UCLAN) στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατέχει ΜΒΑ (Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων) από το Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Η κα. Χρυσάφη είναι πιστοποιημένη από την Κυπριακή Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (CYSEC - Προηγμένη Πιστοποίηση).

Στέφανος Καζαντζής Εκτελεστικό μέλος

Ο κ. Στέφανος Καζαντζής είναι Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της AEONIC SECURITIES C.I.F. PLC από το 2015. Έχει πτυχίο στη Ρομποτική και μεταπτυχιακό δίπλωμα στις Διεθνείς Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες, Επενδύσεις και Τραπεζική από το Σχολή Διοίκησης Henley στο Πανεπιστήμιο του Reading, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι πιστοποιημένος από την Επιτροπή Κυπριακή Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (CYSEC - Βασική & Προηγμένη Πιστοποίηση).

Αλέξανδρος Σίνος Εκτελεστικό μέλος

Ο κ. Αλέξανδρος Σίνος είναι Διευθυντής του Διοικητικού Συμβουλίου της AEONIC SECURITIES C.I.F. PLC από την ίδρυση της Εταιρείας το 2012. Έχει πτυχίο στις Οικονομικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάζεται στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα εδώ και περισσότερο από 15 χρόνια. Είναι πιστοποιημένος από την Κυπριακή Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (CYSEC – AML-Προηγμένη Πιστοποίηση).


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ  
LLPO LAW FIRM
Αγγελίδης, Ιωαννίδης, Λεωνίδου Δ.Ε.Π.Ε.
Λεωφόρος Αγίων Ομολογητών αρ.15, 1080 Λευκωσία
Σύμβουλοι Εισαγωγής
C&N AUDITORS
Γραφείο 201, 10 Γιάννη Κρανιδιώτη,
1065 Λευκωσία
Ελεγκτές
LLPO LAW FIRM
Αγγελίδης, Ιωαννίδης, Λεωνίδου Δ.Ε.Π.Ε.
Λεωφόρος Αγίων Ομολογητών αρ.15, 1080 Λευκωσία
Νομικοί Σύμβουλοι

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  
Λάϊου 6, Anna City Court, Διαμ. 301, Λεμεσός 3015, Κύπρος
Τηλέφωνο: (+357) 25 337600 / 601
Fax: (+357) 25 337602
Email: info@aeonic.com.cy
Website: www.aeonic.com.cy
Εγγεγραμμένο Γραφείο & Κεντρικά Γραφεία Εταιρείας